Sportscaféen

Velkommen i Sportscaféen
Jonna  Christensen er daglig leder af Sportscaféen. Jonna har bl.a. haft sin egen pølsevogn gennem en årrække og har også stor erfaring inden for vores branche. Hos Jonna møder du altid et stort smil.

Hvis du ønsker at indhente et tilbud eller andet, kan Jonna kontaktes på tlf. 50238889. Kan du ikke træffe Jonna, kan du altid kontakte Morten på tlf. 30636398 eller mail maribohallerne@lolland.dk

Sportscaféen
Sportscaféen er et hyggeligt sted for de mange mennesker, der hver dag besøger Maribo Hallerne.

Her mødes de aktive og deres forældre eller bedsteforældre før – under og efter kamp og træning til en hyggelig snak om begivenhederne.

Sportscaféen tilbyder et pænt udvalg af forskellige slags mad og drikke, men også mad ud ad huset.
Vi er også klar til at holde netop den fest eller det kursus, som tilfredsstiller netop dine behov. Intet er for småt – eller for stort for os.

I samarbejde med svømmehallen arrangerer Sportscaféen børnefødselsdag. Et par hyggelige timer i svømmehallen med spisning i Sportscaféen før eller efter badningen.

Åbningstider
Vi har valgt at køre med reducerede åbningstider i Sportscaféen. Fra tirsdag den 14. august holder vi fast åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 – 19.00. Vi holder også åben ved alle store arrangementer i hverdage og weekender. Du kan altid se åbningstiderne på opslag ved Sportscaféen eller rundt på opslagstavlerne i hallerne.

Det er altid muligt at benytte Sportscaféen, da vi har indkøbt et rulle-jalousi, så vi kan lukke selve køkkenet af, men stadig kan stille lokalet til rådighed til jer kunder. Der er opstillet en automat ved indgangen ved svømmehallen, hvor der kan købes drikkevarer og slik mm. Sportscaféen er åben hver dag fra kl. 7.00 – 21.00.

Husk dog, at Jonna altid kontaktes telefonisk vedr. bestillinger, hvis hun ikke er til stede i Sportscaféen.

Vi ses i Sportscaféen!